ALGEMEEN

STAP JE MEE?

DAG VAN DE LEERKRACHT 5 oktober 2018

Een delegatie van het oudercomité verraste elke leerkracht met een klasbezoek. Daar werd grondig ingezoomd op de schoenen van ieder van ons. Met het jaarthema in het achterhoofd “Stap je mee” zijn goede schoenen wel héél belangrijk. Daarom kreeg elke leerkracht een nieuw paar “schoenen”.

En onze echte schoenen ???
Die werden vakkundig verstopt en aan de hand van tips gingen we ‘smiddag met het leerkrachtenteam OP STAP om onze schoenen terug te vinden!

DANKJEWEL OUDERCOMITÉ!

 


 

SCHENKING “GESHAA BEACHCAFE”

HOERA HOERA HOERA ! ! !

Onze kinderen werden onlangs verwend met nieuwe speeltoestellen: een pannakooi en voetbaltafel zorgen tegenwoordig voor heel veel spelplezier tijdens onze speeltijden!

Heel veel dank aan Stijn Havelaerts en Steven De Greef #GCBcafé die met een deel van hun opbrengst deze speeltoestellen aangekocht en geschonken hebben aan de school.

 

 

BOEKENBEURS 

We hebben onze eerste festiviteit van het jaar erop zitten:
Onze eerste (?) boekenbeurs… En wat een succes was dit!

Er werd(en)

* meer dan 250 pannenkoeken gebakken

* heeééééél veel boeken verkocht

* mooie verhalen gelezen (dank u meester Dany, meester Francis en opa Rik)

* liters soep gemaakt en verkocht

* uren geknutseld en gekookt

En dat allemaal dankzij een hele fijne samenwerking met het oudercomité en natuurlijk ook dankzij onze vrijgevige ouders die heel wat boekjes gekocht hebben en op die manier de school steunen.

DANK JULLIE WEL!

DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

 

EERSTE SCHOOLDAG 2017-2018

Joepie! Het nieuwe schooljaar is van start gegaan! Het thema dit jaar is “Op zoek naar schatten”

Onder een stralend zonnetje mochten onze ontdekkingsreizigers de kinderen verwelkomen! Tijdens de graafwerken van onze nieuwe speelplaats is er immers een schatkist opgedoken! Wij hebben ze alvast gevuld met “de diamanten” van onze school!

 

Eerste schooldag